keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen reissu itä-suomeen

Sunnuntaina oli herätys puoli kuusi, määränpää Imatra ja matkaa neljä ja puoli tuntia. Kelpiet oli vasta maanantaina, mutta Iidalla oli bokseri esitettävänään sunnuntaina, joten meillä oli hotelli varattuna. Olimme perillä hyvissä ajoin ja aivan turhaan. Kehä oli vajaa 2 tuntia myöhässä. Halli oli todella ahdas, mutta kehät oli sopivan kokoisia ja iso plussa oli keinonurmi, jolla ei liukastellu kukaan. Elliot oli ROP ja Olivia ROP veteraani, joten jäätiin vielä ryhmäkehiin, joista ei sijoituksia enää tullut. Haettiin vielä ruokaa ennen kuin siirryttiin hotellille makaamaan. Olisi pitänyt tajuta ottaa tuoli mukaan näyttelyyn.
Maanantaina kelpiet olivat vasta kahdentoista jälkeen. Tuomari oli Romanialainen Christian Stefanescu ja kelpejä 15 kpl. Tuomari oli TODELLA nopea arvostelemaan ja 30 aussia meni n. puoleen tuntiin. Siinä rodussa ei juurikaan ERIä jaettu ja alkoi jo vähän kylmä hiki pukkaamaan pintaan. Toivottavasti tällä ei olisi samanlainen linja kuin Lahden tuomarilla. Mio oli vielä tiputtanut suurimman osan karvoistaan ja varpaan parantelu-loman takia se ei ole niin tikissä kunnossa.
Pentuja oli ilmoitettu yksi ja se oli rop pentu ja sai kp:n. Se oli hieno koira! Uroksissa oli 7 koiraa, joista Mio ja kaksi muuta sai erin ja sa:n. Mio voitti lopulta, veteraani uros juoksi vaivattomasti toiseksi ja avoimen uros oli kolmas ja siitä tuli valio. Narttuja oli kahdeksan ja vain kaksi (tai kolme?) sai eri:n ja sa:n. ROP kehässä Mio vei voiton. Tuomari tykkäsi todella paljon Mimistä ja kehui sen maasta taivaisiin. Paperille hän ei saanut mainittua paljoa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti