sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

näyttelytervehdykset

Meidän päivitykset on näköjään vain näyttelyyn liittyviä. Ollaan me viime viikolla käyty kerran tokossa ja kerran käytiin ottamassa kontakteja hallin pihalla. Ei mitään ihmeellistä kerrottavaa niistä treeneistä.
Nefin hain perjantaina ja se oli heti kuin kotonaan, vaikkei ole koskaan ollut muualla yötä tai ilman äitiä. Nefin kanssa oli helppoa ja se sopi meidän laumaan hienosti. Helmi oli eri mieltä ja vetäytyi mököttämään makkariin viikonlopuksi. Ainoaksi ongelmaksi osouttautui Nefin räjähtämätön rakko! Se pissaa vain omaan pihaan. Ensimmäisenä yönä en nukkunut juurikaan, koska minulla oli suunnaton huoli, kun Nefi ei pissannut illalla. Yöllä käytiin sitten ulkona ja klo 00.00 suostui pissimään. Eipä siinä. Seuraavan kerran neiti pissasi 18 tunnin pidätyksen jälkeen! Meinasin jo viedä sen kotiin pissalle, jos ei olisi muuten touhusta tullut mitään. Iltaruoan joukossa annoinkin sitten vettä reippaasti, jotta sain sen aamulla pissaamaan ja kehumaan sitä tästä mahdottomasta tehtävästä.

Lauantaina oltiin Turun KV näyttelyssä Mion ja Nefin kanssa. Kelpejä oli ilmoitettu 8: 5 urosta ja 3 narttua. Tuomarina oli intialainenPartha Sekhar Chatterjee. Mio oli ainoa valioluokassa ja sai ERIn ja SAn arvostelulla:

Exellent speciment.lovely heas and foxy expression. nice ear shape and set. very good neck and lovely shoulder. good topline and tailset. good feet and nice hind angulations. moves wery well.

Parasurosluokassa oli kolme koiraa Mion lisäksi ja tuomari laittoi Mion heti ykköseksi ja juoksutti vielä muita.  Mio sai CACIBn.

Nefin kanssa oli yksi narttu junnuluokassa ja molemmat sai ERIn. Nefi oli lopuksi ensimmäinen ja sai SAn:

Nice speciment also.good head and earset. nice neck. good shoulders and hindquaters. moves quite well coming and going and in profile. shows well.

Parasnarttuluokassa oli Nefiä vastassa avoimen luokan koira ja Neppari tuli toiseksi saaden vara-sertin. 
Rop-kehässä Mio juoksi ykköseksi. JEE!

Ryhmäkehässä tuomarina oli norjalainen Maret Sunde, eikä hänkään ottanut Mioa jatkoon. On se vaikeaa kelpin kanssa, mutta Mio esiintyi taas hienosti =)

Löysin eilen videon voittajanäyttelystä https://www.youtube.com/watch?v=Web6KUeeavY  Niin hieno Mio <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti