lauantai 24. tammikuuta 2015

Turku KV

Käytiin pyörähtämässä Turun KV näyttelyssä ja edustamassa oli Mio, Penne ja Iisa. Tuomarina oli Robert Gotlar Unkarista ja hänellä oli todella tiukka arvostelu. Vain 2 urosta ja 2 narttua sai ERIn, ja kelpejä oli ilmoitettu 12. Harjoitusarvostelijana oli Maria Holm ja tuomarit kyllä katsoi ja koitti koiran päästä varpaisiin pariin kertaan. Ensimmäisten kahden koiran arvostelussa meni puolituntia. Molemmat tuomarit käsittelivät koiria todella mukavasti!

Pennen vuoro oli ensimmäisenä ja tuomari tykkäsi, mutta koska koira oli niin kehittymätön, koira sai EH:n. Tuomari rokotti heti jos koiran ranteet oli löysät ja Pennellä ne vähän ovat, ei onneksi paljon ja toivottavasti ne siitä suoristuu kun rintakehä leviää. Lopuksi Penne oli NUO 1 kahdesta koirasta.

22 months smaller size male. Very nice shape of body. Nice head and expression. Well set of ears. Good stop. Slightly short muscle. Nice neck. Well set shoulders. Good topline. A little bit narrow in front. Feet is little bit turn out. Good angulations. Movement wide in front and back. Nice dog owerall but needs more substance for a 2 year old dog.

Seuraavaksi Mio kilpaili valioluokassa toisen uroksen kanssa. Harjoitusarvostelija oli sanonut Iidalle, että vihdoinkin pääsen koskemaan tähän koiraan! =D Mio ei liikkunut parhaalla mahdollisella tavalla, kun lenkeillä se on vain liukastellut ja jännittänyt sisäreitensä jumiin (aina on hyvä olla joku selitys ;D). Mutta sai silti ERIn ja SAn ja oli VALIOluokan 1.

3 year old, very typical, nice type male. Very nice head. Very nice face expression. Right set of ears. Little bit weak lips. Very nice front. Nice lenght and shoulders. Good topline. Good front rear angulations. Litlebit wide standing in back. Very nice freely movement. well balanced. Full of activity. Perfect character. Wery well handled.

Parasuros kehässä Mion lisäksi esiintyi AVO-uros ja Mio oli lopulta paras.

Iisa oli luokassaan ainoa ja sai arvosteluksi H:n Minulla ei ole arvostelua, mutta tuomari rokotti ranteista ja korkeasta hännästä liikkeessä.

Mioa vastassa oli veteraani narttu ja Mio on aina aikaisemmin hävinnyt Mistylle, mutta tänään oli historiallinen hetki, kun tuomari valitsi Mion voittajaksi! Ryhmäkehässä Mio juoksi ja esiintyi loistavasti, mutta tuomari ei ottanut Mioa jatkoon. Ei pidä ylpistyä liikaa messarimenestyksestä =D.



Kerrankin löysin ostettavaa näyttelystä ja mukaan lähti treenitasku ja Miolle 3 uutta mini-frisbeetä, jotka mahtuu kätevästi taskuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti