sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Monta rautaa tulessa

Vaikka blogi viettää hiljaiseloa, meillä on Mion kanssa riittänyt jos jonkin näköistä puuhaa. Ensimmäinen treenauksen motivaatiota nostanut asia oli sbcak ry:n TOKOn SM-joukkueeseen pääseminen! Tokoa ollaan siis treenattu enemmän.

Lämpimät ilmat ovat piristäneet kummasti mieltä. Molempien kuntoa ollaan nostettu juoksemalla ja Mio käy monta kertaa viikossa uimassa.

Paimentamassa ollaan käyty 3 kertaa. Yksi kerroista oli koko päivän kestävä kurssi, jossa oli 8 eri tasoista koiraa. Harjoituksia tehtiin kolme: ensimmäisessä sytyteltiin Mioa ja tehtiin kokoomis-harjoitusta aitauksessa. Toisessa kuljetettiin laumaa laitumen laidalla ja viimeinen oli lambilityä eli lammas agilityä :) Oli mielenkiintoinen ja antoisa päivä.

Maastokausi avattiin viime viikolla ja kaksi kertaa ollaan käyty treenaamassa. Ensimmäisellä kerralla oli ukkosta ilmassa ja jumalattoman kuuma ja hiostava ilma, joten Mio teki vain 4 pistoa. Ei ole haku unohtunut tauosta huolimatta, vaan pieni ruskea taisteli tiensä suoraan maalimiehen luokse. Ollaan otettu Mion kanssa pääasiassa haju-hakuja ja matka voi olla jo aika pitkä, koska Mio irtoaa hyvin suoraan, mihin sen lähetän, eikä jää pyörimään lähelle epätoivoisena. Jos joudun kutsumaan sen pois ja lähettämään uudestaan, niin Mio ei lannistu, ala häsläämään tai muutu toimintakyvyttömäksi, vaan pää kylmänä aloittaa alusta. Mä niin tykkään sen työskentelystä <3 Keskiviikkoisin meillä on ohjatut haku-treenit ja ensi kerralla kokeilen ilmaisua keskilinjalla, niin että Mio hakee maalimiehiltä "rullan" ja tuo sen minulle.
Kuva: Mio töihin menossa :)
Varasin Miolle ajan silmä- ja polvitarkastukseen heinäkuulle. Pet-vetissä järjestetään joukko-tarkastuksia silloin tällöin ja minulla on sopivasti lomaa tuona aikana. Kesäkuun alussa tulee voimaan uusi selkä-kuva lausunnot ja Mion vien lonkka-, kyynär- ja selkä kuviin syksyllä tai kesän lopussa, riippuen BH-testin ajankohdasta.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti