lauantai 26. tammikuuta 2013

Hieno viikonloppu

Viikon myöhässä postaus, mutta saimpahan aikaiseksi kirjoittaa.

Mio oli viime lauantaina Turun KV näyttelyssä. Kehä alkoi vasta kahden jälkeen, joten ei tarvinnut aamulla aikaisin raahautua näyttely-alueelle. Kelpejä oli ilmoitettu 10 kpl, 5 urosta joista 3 kisasi junnu luokassa. Tuomarille meinasi tulla harmaita hiuksia kun pojat laittoi ihan ranttaliksi liikkeissä :D Me ei olla Mion kanssa treenattu yhtään esiintymistä, mutta silti se ravasi ihan täysillä mun edellä kun sanoin "mennään". Liikkeistä Mio saikin paljon kehuja ja se oli kilpailu-luokan ykkön saaden ERI:n ja SA:n. Junnuissa toiseksi tuli merkkivärinen Didacti´s escape (ERI) ja kolmanneksi pirteä Didacti´s Draco (ERI). Nuorten luokassa kisasi Mimosan Vikkelä vaeltaja, joka sai EH:n. Ajattelin että Mio on suuri mutta tuo uros oli vielä isompi :D Muut kelpiet olikin sitten todella pieniä ja hentoluustoisia.
Avoimessa luokassa kisasi Maiskis Merbau, joka sai ERI:n ja SA:n ja näin ollen kisasi Mion kanssa paras uros-kehässä. Kerran ehdittiin juosta ympäri kun tuomari osoitti Mion ensimmäiseksi! SERTihän sieltä irtosi!
Narttuja en huomannut katsoa (olin hieman shokissa).
Roppi kehässä Mioa vastassa oli näyttely-konkari Royal Coctail Jubileum Shot ja tämä narttu oli päivän rotunsa paras, Onnittelut! Minun Pikku-prinssi oli VSP ja ikää vain 10 kk! Oli kyllä niin huikea olo jännittämisen jälkeen. Miten mä pystyn jännittämään jotain kehässä juoksemista, mitä se jännitys on sitten kun kisataan muissa lajeissa, joissa pitäisi pitää itsensä kasassa?!

Tuomari Barbara Muller Sveitsistä:

"Hyvin kulmautunut 10 kk vanha uros. Maskuliininen ilme. Hyvä ylä- ja alalinja. Erittäin hyvät liikkeet"

Kuva: Mio @ Turku

Lisää hyviä uutisia viikonlopulta!
Uusi musnat sukupolvi laitettu aluille :) Pimu kävi ruotsissa tapaamassa sulhastaan Kimiä ja pentujen odotetaan syntyvän maaliskuun lopulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti