maanantai 24. heinäkuuta 2017

Porvoon rn

Lähdin poikkeuksellisesti vähän kauemmas ryhmänäyttelyyn ja ilmoitin vielä Mionkin, kun Porvooseen asti lähdettiin. Uroksia piti olla kaksi, mutta vain Mio oli paikalla ja hän oli PU1. Hilpin ilmoitin nuorten luokkaan, jossa oli kaksi koiraa. Viikon näyttely- ja seisomistreenit olivat tuottaneet tulosta ja Hilpi sai ERIN ja SAn voittaen luokkansa. Avoimessa luokassa esitettii kaksi koiraa, joista Mion tulevien lasten äiti sai ERIn ja SAn. PN kehässä juoksi siis Mion tytär ja vaimo, joista Hilpi oli lopulta PN1 ja sai toisen SERTinsä! Ei tarvitse metsästää enää sertiä ennen kahden vuoden ikää.
Tiia tuli onneksi apuun ROP kehään ettei tarvinnut juosta kahden koiran kanssa :D.

Aurinko paistoi kunnes ryhmäkehien piti alkaa ja näyttelypaikan päälle lankesi ukkosmyrsky. Odottettiin, että suurin myrsky menee ohi ja aloitettiin vartin odottelun jälkeen. Ryhmätuomari oli sama kuin arvosteli kelpit ja hän otti Mion jatkoon. Pari kertaa hän juoksutti meitä ympäri kehää ja Mio sijoittui lopulta hienosti kolmanneksi!!


Mio ja tyttäret Leia ja Hilpi
Fiini
Mio ja Fiini

Hilpi on ollut luonani melkein kaksi viikkoa, kun alkuun piti olla luustokuvaukset Leia siskon kanssa. Lääkärissä Hilpi ehdittiin jo rauhoittaa, kunnes huomattiin, että rtgn laite oli mennyt ukkosen johdosta rikki. Ei muuta, kuin herätyspiikki ja tervetuloa elokuussa uudelleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti